Hieronder vindt u een beknopte beschrijving van de verschillende systemen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben, dan adviseren wij u graag.

Systemen

Water-jet systeem:

In een Water-jet systeem of Hydro-Systeem wordt vanuit de wanden water in het bad gespoten.
Via een optionele regelknop is het mogelijk hieraan meer of minder lucht toe te voegen. Op deze manier is de intensiteit van de massage te regelen naar de persoonlijke wens van de bader.
Naar keuze kunnen meerdere jets worden toegevoegd op aan te geven plaatsen. Alle Water-jet Systemen zijn leverbaar met elektronische of pneumatische bediening.

Lucht-jet Systeem:

Het Lucht-jet systeem of Spa systeem voegt vanuit de bodem voortdurend luchtbellen toe aan het water. Hierbij is er standaard de keuze uit twaalf of twintig bodemjets.
In overleg – en afhankelijk van het type bad – zijn andere aantallen mogelijk.

Als onderdeel van de kwaliteit die wij willen leveren worden gespecialiseerde blowers toegepast, waarbij het geluidsniveau is teruggebracht tot een minimum.
Als onderdeel van de hygiënemaatregelen is er op elk elektronisch luchtsysteem een nablaasfunctie aanwezig.

Alle Lucht-jet Systemen zijn leverbaar met elektronische of pneumatische bediening. Bij de elektronische systemen is er naast de mogelijkheid om een blower harder of zachter te zetten tevens een relaxstand aanwezig. Bij activering van deze functie zal de intensiteit van de massage afwisselend toe- en afnemen.

Combi Systeem:

Lucht- en Water- Systeem gecombineerd
Beide systemen zijn hierbij ook onafhankelijk van elkaar te gebruiken, zodat naar wens gebruik gemaakt kan worden van een of meer mogelijkheden die het Combi-Systeem biedt.


Alle water- en bodemjets zijn messing verchroomd uitgevoerd.

Standaard bediening

Pneumatische drukknop

Led-button elektronisch systeem

Piëzo drukknop elektronisch

Tiptoetsbediening

Hierbij worden de LED-button(s)/pneumatische drukknop(pen) vervangen voor één elektronische tiptoetsbedieningpaneel.

Bedieningspaneel 2 optie’s elektronisch systeem

Bedieningspaneel 3 optie’s elektronisch systeem

Bedieningspaneel 3 optie’s + instelling intensiteit luchtsysteem
elektronisch systeem

Bedieningspaneel 3 optie’s + instelling intensiteit luchtsysteem, digitale temperatuur aanduiding
elektronisch systeem

Bedieningspaneel 5 optie’s; heater aan-/uitschakelen, blower aan/uit, instelling intensiteit luchtsysteem, pomp in-/uitschakelen, automatisch cleaningsysteem, digitale temperatuur aanduiding, temperatuur per 0,5graad instelbaar
elektronisch systeem

Verlichting

LED- Kleurenverlichting

LED- Kleurenverlicht verzorgt uw ligbad compleet van verlichting, door de elektronische bediening kunt uw gewenste kleur instellen. U kunt de kleurenverlichting op de roterende stand instellen (hierdoor wisselen de kleuren zich af) of u kunt uw gewenste kleur vastzetten. 

LED- verlichting wit 

LED- verlichting wit verzorgt uw ligbad compleet van verlichting. De led lamp is separaat in te stellen van het whirlpoolsysteem.

Badverwarming watersysteem

Middels een badverwarming behoudt u het badwatertemperatuur wanneer u het whirlpoolsysteem in gebruik heeft. In de fabriek is de waterverwarming standaard afgesteld op 38 graden.

Luchttoevoer

Middels de handmatige luchtregelaar kunt de snelheid van de waterstralen harder- en zachter instellen. Deze knop wordt op de badrand gemonteerd.

Middels de elektronische luchtklep kunt de snelheid van de waterstralen harder of zachter instellen. De bediening van de klep werkt enkel i.c.m. elektronisch whirlpoolsysteem

Extra waterjets

Met deze optie kunt u bad helemaal compleet maken, wanneer u graag met z’n tweeën wilt genieten van het uw whirlpoolsysteem is het erg prettig om aan beide kanten van het bad 2×4 of 2×6 rugjets te hebben. Het is ook mogelijk om deze mini rugjets te vervangen voor 1×9 of 2×9 nanojets. 

1x 4 mini rugjets (in richting verstelbaar)

1x 6 mini rugjets (in richting verstelbaar)

1x 9 vlakke nano- rugjets

Extra bodem luchtjets

Om uw whirlpool helemaal op te laten vallen kunt u ervoor kiezen om uw bodem luchtsysteem uit te breiden naar 20 bodemjets! 

Standaard bodemjets

Vlakke nano- bodemjets

Overige combinaties & aantallen is in overleg mogelijk.

(de mogelijkheden van de systemen is afhankelijk van het type bad, vraag ons naar de mogelijkheden)